NIEUWS

PAASBRUNCH – 31 maart – VOLZET 
We serveren een overvloed van hartig en zoet in een brunchformule tussen 10.00 en 14.00.
Private dining mogelijk voor families, groepen vanaf 8 personen.
Een overvloedige tafel met oesters, sharing dishes, lentesalades, ambachtelijk brood, eibereiding, tomaat en buffelmozzarella, aspergesoep, assortiment van hoevekazen, charcuterie van de streek, terrine van ganzenlever, wilde zalm huisgerookt, vers fruit, huisgemaakt suikergoed…
Mogelijkheid om wijn, streekbieren, champagne, mousserende wijn, soft drinks extra bij te bestellen.
Waters en koffie inbegrepen aan  50 euro pp – excl. andere dranken
Een leuke beleving op een unieke locatie!
Inschrijven kan via info@pegasusrestaurant.be of info@hotelrecour.be – 0032 57 33 57 25

De Paasbrunch is volzet. Deelnemen aan het gewone ontbijt is wel nog mogelijk (30€ voor hotelgasten | 35€ voor niet hotelgasten). Te reserveren via info@hotelrecour.be

© Hotel Recour 2024 - Guido Gezellestraat 7 B8970 Poperinge - Terms of use Studio Twist Ieper