Wellness Recour

Wens je onze privé spa te reserveren? Stuur een mailtje naar info@hotelrecour.be aub. We helpen u zo snel mogelijk verder.

Dit zijn de beschikbare tijdsblokken (uren kunnen lichtjes afwijken):

  • 6u30 – 8u30
  • 8u45 – 10u45
  • 11u00 – 13u00
  • 13u15 – 15u15
  • 15u30 – 17u30
  • 17u45 – 19u45
  • 20u00 – 22u00 (met uitzondering van november, december, januari en februari)

80€ voor 2 uur voor 2 personen.

  • Water en vers fruit aangeboden
  • Gebruik badjassen, handdoeken en slippers inbegrepen
  • buitenjacuzzi, vibrosaun, Turkse hamam, belevenisdouche, waterton, gewone douche, sauna, relaxruimte

Beschikbaarheid december 2019

beschikbaarheid januari 2020

Laatste update 6/12/2019

 

‘Wellness Recour’ is geen plek om éven te verpozen. ‘Wellness Recour’ is een stek die aan alle paradijselijke voorwaarden voldoet: lekker warm, drank in overvloed, alle tijd, veel ruimte en alle apparatuur voorhanden om lijf en leden te verzorgen, alleen het gezelschap bepaal je zelf. Wie uiteindelijk weer nederdaalt ter aarde, en als een ander mens via de passerelle terug naar hotel Recour wandelt, kan nog nagenieten in restaurant Pegasus en/of  ’s avonds in het hotel.

De hemel op aarde bestaat, je moet er alleen tijd voor vrijmaken, de rest doet het team Recour. Van harte welkom.

De Paardenmarkt is de ideale plek om alle paardenkracht achter te laten en te voet de weg naar het paradijs aan te vatten. Via het statige hotel bereik je langs een outdoor-passerelle met uniek zicht op de binnenstad en een trap het Walhalla.

Omringd door de torens van zowel het nabije neogotische stadhuis als de gotische kerken is geen plaats beter geschikt om je fysiek en mentaal af te zonderen van de buitenwereld en paradijselijk te genieten…

Zoveel is zeker, de hemel moet bestaan uit hout, glas en water, veel water. ‘Wellness Recour’ laat je in een geborgen houten schelp binnenwandelen. Waarbij je verwonderd naar de open hemel staart, én tegelijk nieuwsgierig de accommodatie keurt achter de glazen wand. Daar ontdek je de relaxruimte, een sfeervolle, ruime kamer met vier luxueuze relaxzetels, designtafels en een koelkast met dranken. Kleur en densiteit van de ledverlichting kies je zelf.

De sauna – geschikt tot zes personen – paalt aan het salon en geeft je een ‘herboren’ gevoel. De standaardtemperatuur van deze sauna bedraagt 80 graden. Maar wie hogere, of warmere sferen zoekt, kan de temperatuur gemakkelijk opdrijven tot 110 graden.

Erg origineel is de vibrosaun. Net een zonnebank, maar in werkelijkheid een perfecte mix van een sauna en trilplaten. In de capsule kan je via handige knoppen de temperatuur regelen, alsook het volume van de muziek, de trilsnelheid van je lichaam en/of voeten én de duur van je eigen gezondheidskuur.

Een heel bijzondere ervaring die ook mensen met saunavrees bijzonder zal plezieren. Een behandeling – inclusief aromatherapie – duurt ongeveer een kwartier maar je bent niet de eerste die na een sessie in de jacuzzi het hele programma nog eens overdoet.

In een waterdichte ruimte bevochtigt hete stoom je huid en luchtwegen. Door de extreem hoge vochtigheid ervaar je de temperatuur van ‘slechts’ zestig graden als echt heet.  Een zwoele ervaring, zo’n Turks stoombad.

En dan is er natuurlijk nog de buitenjacuzzi zelf, geschikt voor twee tot zes personen. Nog vier trappen omhoog, en je komt echt helemaal los van de aarde. Tijd om je te wentelen in het heerlijk borrelende warmwater. Privacy gegarandeerd, maar laat je toch eens verleiden om rechtop te staan en over het houten muurtje te kijken. Het zicht op de binnenstad en de drie Poperingse kerken is werkelijk adembenemend en heel verrassend. Je hoort omzeggens niets van het stadslawaai maar zit letterlijk op het middelpunt van de stad.

Wellness Recour, exclusief voor jou!

© Hotel Recour 2019 - Guido Gezellestraat 7 B8970 Poperinge - Terms of use Studio Twist Ieper