Alles nach Ihren Wünschen?

Erwin van den Hout

Fijn hotel en restaurant: goede verzorging en mooie kamer.

Luis Rojas

Fantastic

luc sierens

Super! Uitstekend onthaal. Stijlvolle en comfortabele kamer. Koffie en thee op kamer. Jammer enkel Nescafe.

Jacqueline Grace

Excellent. Lovely room.

Laura Laird

We truly enjoyed our stay. It was marvelous. Thank you for accommodating us for an extra night. Everything was arranged beautifully. I would highly recommend.

ELSA

bon séjour, hôtel nickel.

P. Smidt

prima hotel en goed ontbijt

Adrien Willems

al jaren komen wij hier « thuis » en genieten van de luxueuze kamer maar vooral van het authentiek hartelijk onthaal en de onberispelijke service.

Richard Trimbee

We love the Hotel Recour and look forward to every stay. The welcome, accommodation and dining experiences always exceed expectation. Long may it continue.

Jantje

Goed gelegen net niet op de Markt zelf met mogelijkheden om te parkeren.Verrassende indeling van het hotel met superbadkamer. Kamer Eames is de eerste kamer van de gang, waardoor het dichtgaan van de buitendeur als storend kan worden ervaren. Maar we waren te moe om er last van te hebben. Ruim ontbijt met perfecte sunny side up. Moet later nog eens de wellness ervaren

Rob te Wierik

Ruim bed heel fijn Zeer schoon Mooi gelegen Komen vond ik wat te vol, less is more.

james newman

The room was spacious and had great amenities including the shower which was a highlight.

jean claude renier

superbe hotel à faire

Arthur van Ruijven

Een prachtige/moderne kamer met veel luxe snufjes. De huiskamer van het hotel is fantastisch/gezellig/sfeervol/ in een stadje wat veel gezellige terrassen kent met vriendelijke mensen. Wel een beetje geluid in de ochtend van verkeer maar verder top genoten!

Arthur van Ruijven

Een prima sfeervolle gezellige schone kamer / geslapen op een heerlijk bed in een super gezellig stadje met leuke terrasjes en vriendelijke mensen.

Micha Van Nijen

A very authentic hotel, very beautifully decorated and an absolute recommendation to stay. The rooms are really clean, service is nice and the people are very friendly. If you stay, do not forget to visit the restaurant. That was top class! If there is 1 small remark, then I would say, don't be scared if the water of the bath is a bit colored for the first liters.... that's because the tubes are all copper. let it run a bit and the water is clear again...

Caroline Anssens

J'adore cet endroit ! Que ce soit la partie ancienne ou la partie moderne que je viens de découvrir. Très belle chambre, bien équipée, et salle de bain tout confort. Personnel dévoué.

François Van Eynde

super gezellig hotel met leuke interieur. Nostalgie in het oude gedeelte. Het heeft iets dat je op een ander niet meer vindt. vriendelijk personeel , uitgebreid ontbijt en ook hondvriendelijk. Wij komen steeds graag terug voor een overnachting als we in de buurt komen.

Eric van der Meer

Verbleven in het guesthouse op de zolderverdieping. Leuke kamer met badkamer en ruime douche. Fijn en compleet ontbijt. Prima locatie om Poperinge en omgeving te verkennen.

JOHN VAN BAVEL

Tis as Thuiskomme. Bedankt voor, een wederom, super ontvangst. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je op je gemak. De kamer is in het echt nog mooier dan op de site. Alles is tot in de details verzorgd. Het ontbijt was een mooie afsluiter van ons verblijf. Als je op zoek bent naar een hotel waar prijs en kwaliteit in verhouding zijn dan ben je hier aan het juiste adres